Iskanje
07/ 33 75 910, 041/ 909 300

Korona virus

Letos imamo vročinske vale že v juniju, imamo pa tudi še vedno prisoten COVID-19, vendar imamo   veliko sprostitev, tako da lahko upamo na srečanja in druženja v drugi polovici leta 2021. Naši športniki so že zelo aktivni, kar boste videli na naši spletni strani.

Natančno pred letom dni 4. marca je v Sloveniji odjeknila novica o prvem potrjenem primeru okužbe s koronavirusom v Ljubljani. Okužen je bil popotnik, ki je potoval po Maroku. Ta virus ni prizanesel tudi našim regijam, 6. marca je bil potrjen virus pri zdravniku iz Metlike. Prva žrtev koronavirusa v Sloveniji je bil eden od oskrbovancev tega doma.

V Sloveniji se je bilo z okužbo potrjenih 192.266 primerov, umrlo jih je 4.113.

V letu dni se je nam življenje obrnilo dobesedno na glavo, kljub velikim zdravstvenim naporom in zajezitvam normalnega življenja, je žal virus še vedno prisoten med nami. Pa ne samo to, imamo tudi že tri nove seve britanskega, afriškega in nigerijskega, vsi so prisotni tudi v naših regijah.

V upanju, da čim preje zaživimo normalno življenje in ostanemo zdravi, upoštevajmo navodila NIJZ, skrbimo zase in drug za drugega.

Dodaj odgovor