Iskanje

Dogodki

21. srečanje v Novem mestu (21.09.2020)

Vsakoletno srečanje, ki poteka pod okriljem Zveze društev vojnih invalidov konec meseca marca, je bilo letos zaradi korona virusa v Novem mestu 29.09.2020, v Športni dvorani Leona Štuklja. Srečanje je popestrilo kulturno društvo Kres s svojimi nastopi, nad katerimi smo bili vsi navdušeni.

25. redna skupščina društva

25. redna skupščina Društva vojnih invalidov Dolenjske, Posavja in Bele krajine, ki smo jo še prede ukrepi korona virusa izvedli 7. marca 2020,  v prisotnosti delegatov in sekretarja Zveze vojnih invalidov Slovenije ter pregledali pomembne vsebine.

Obisk pokopališča Nova Gorica - Solkan

Na strelskem tekmovanju v Solkanu, ki ga vsako leto organizira DVI Severne Primorske blizu 4. julija v počastitev ukinjenega praznika ob dnevu borcev je naše društvo zastopalo pet strelcev, ki smo dostojno  predstavili Dolenjsko.

Po tekmovanju smo se s člani društva Zasavje udeležili srečanja članov DVI Notranjske, ki so nas povabili na letni članski piknik v lovsko kočo v Zelšah pri Cerknici.

Med potjo smo se s Trboveljčani-Zasavci ustavili v vasici Lokvica, blizu Nove Gorice, kjer smo se na pokopališču poklonili spominu njihovemu članu Stanetu Šinkovcu, ki ga člani vsako leto obiščejo, ko se vračajo s tekmovanja v Solkanu. 

 

Kontakt

Društvo vojnih invalidov Dolenjske, Posavja in Bele krajine
Novi trg 11, 8000 Novo mesto

Telefon, fax: 07/ 33 75 910 in
Gsm: 041909300

E pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:
Vsak ponedeljek in četrtek,
med 8:00 in 12:00, dosegljivi na telefon med 10h in 12h.

Potrebna sredstva za izvajanje posebnih socialnih programov nam zagotavljajo:

     

Občine: Metlika, Črnomelj, Semič, Dolenjske Toplice, Straža, Žužemberk, Novo mesto, Mirna Peč, Trebnje, Mirna, Mokronog-Trebelno, Šentrupert, Sevnica, Krško, Brežice, Kostanjevica na Krki, Šentjernej, Škocjan, Šmarješke Toplice.

Anketa

Kako ste se imeli na praznovanu 20. letnice?
  1. Invalid Input
  2. Invalid Input
  3. Invalid Input
  4. Varnostna oznaka, prepišite črke iz zgornje vrstice
    Varnostna oznaka, prepišite črke iz zgornje vrstice
    Invalid Input